Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Tikriems gurmanams [3]
Sriubos,šiupiniai [12]
Pasiruoškim žiemai [11]
Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai [14]
Knygos,žurnalai [7]
Online skaitykla [23]
Kruopos, miltiniai patiekalai [6]
Mėsos patiekalai [20]
Šventiniai patiekalai [27]
Kulinarinė kelionė [20]
Gėrimai, kokteiliai [24]
Nesaldūs kepiniai [13]
Daržovės,vaisiai [12]
Saldieji patiekalai [22]
Užkandžiai ir salotos [5]
Gėrybės iš miško [4]
Gaminkime kartu .... [4]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • Luti  2021.02.27
  • vilnekittygirl  2021.01.16
  • daliaverke  2020.12.15
  • laimuciukas42  2020.11.30
  • vitalijabauziene  2020.11.24
  • vikivi  2020.09.09
  • viltestrole  2020.09.06
  • Saidutea  2020.09.06
  • viktorijabutnoriene  2020.05.24
  • dainabrasaite  2020.05.23

  • Narių statistika
    Iš viso
    6999
    Per mėnesį: 0
    Per savaitę: 0
    Vakar: 0
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Tikriems gurmanams

    Kiaušinienė su sraigėmis ir svogūnais
    4-iems asmenims

    *500 gr sraigių mėsos,
    *3val išvirtų baltame vyne,
    *1 svogūnas,
    *2 skiltelės česnako,
    *6 kiaušiniai,
    *1 šaukštelis grietinės,
    *svogūno laiškų,
    *1 šaukštelis cukraus,
    *alyvų aliejaus,
    *tarkuoto parmezano,
    *aromatizuoto acto (aceto balsamico di Modena),
    *druskos ir pipirų.

    Įmušti kiaušinius į talpų molinį dubenį, sudėti ir smulkiai sutrintas sraiges. Atskirai aliejuje pakepinti julienne supjaustytus svogūnus ir česnakus, viską sudėti kartu ir gerai išmaišyti (gaminys turi gautis pakankamai minkštas). Turinį supilti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, atsargiai, kad nepriliptų ir neviršytų kepimo formos aukščio, kitaip gerai neiškeps.
    Įdėti į karštą orkaitę ir kepti apie 15 minučių. Patiekti galima tiek karštą, tiek atvėsusią, tačiau visuomet pašlakstytą balzaminiu Modenos actu.

    Kategorija: Tikriems gurmanams | Įkelta: Aukse (2008.06.02)
    Peržiūra: 1258
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!




    Kalendorius





    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1319
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 910
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 1
    Svečias 1
    Šiuo metu prisijungę 0


     

    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2021