Navigacija |
|
 |
Katalogas |
|
 |
Pranešimų lietus |
|
 |
Laisvalaikis |
|
 |
Tegu skamba muzika Tavo širdyje...
|
|
 |
Nusišypsok... |
|
 |
Komentarai |
|
 |
|
 | |  |
|
Prancūziška morkų sriuba (Crème de carottes)
*6 svogūnai, *600 g morkų, *pusė žalio saliero, *60 g sviesto, *keli lapeliai pipirnių, *150 g grietinėlės, *2 l paukštienos sultinio, *6 g ilgųjų ryžių.
Svogūnus nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir 2 minutes pakepinkite svieste. Sudėkite nuplautas, griežinėliais supjaustytas morkas ir maišant kepkite 3 minutes. Tada supilkite sultinį, įdėkite nuluptą supjaustytą salierą. Užvirinkite, uždenkite dangčiu ir 20 minučių virkite ant silpnos ugnies; suplakite mikseriu.
Suberkite ryžius ir maišant užvirinkite ant stiprios ugnies; uždenkite ir dar 20 minučių virkite ant nedidelės ugnies. Grietinėlę 1-2 valandas palaikykite šaldytuve, išplakite iki standumo. Sudėkite nuplautus susmulkintus pipirnių lapelius.
Karštą sriubą išpilstykite į lėkštes, įdėkite po šaukštą grietinėlės.
Patarimas: Jei norite, kad sriuba būtų ne tokia kaloringa, vietoj grietinėlės galima dėti iki standžių putų išplaktą kiaušinio baltymą |
Kategorija: Prancūzija | Įkelta: Aukse (2009.03.04)
|
Peržiūra: 1436 | Komentarai: 1
|
| |
 | |  |
 | |  |
|
|
Atvykote kaip: Svečias

Svečias
Malonu JUS čia matyti!
|
 |
Kalendorius |
|  |
Paieška |
|
 |
Draugai/Reklama
|
|
 |
Atsitiktinis straipsnis |
|  |
Įvertinimas |
|  |
Lankomumas |
|  |
Apklausa |
|
 |
Statistika |
Iš viso 3 Svečias 3 Šiuo metu prisijungę 0
|
 |
|