Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Kinija [6]
Italija [9]
Prancūzija [4]
Graikija [1]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • Luti  2021.02.27
  • vilnekittygirl  2021.01.16
  • daliaverke  2020.12.15
  • laimuciukas42  2020.11.30
  • vitalijabauziene  2020.11.24
  • vikivi  2020.09.09
  • viltestrole  2020.09.06
  • Saidutea  2020.09.06
  • viktorijabutnoriene  2020.05.24
  • dainabrasaite  2020.05.23

  • Narių statistika
    Iš viso
    6999
    Per mėnesį: 0
    Per savaitę: 0
    Vakar: 0
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Kulinarinė kelionė » Prancūzija

    Pietų Prancūzijos česnakų padažas
    • Česnakų skiltelės, 4 vienetai
    • Kiaušinio trynys, 1 vienetas
    • Aliejus - 250 ml
    • Druska - pagal skonį
    • Truputį citrinos sulčių
    • 1 šaukštelis vandens


    Į dubenėlyje sutrintus česnakus po truputį sudedamas trynys ir supilamas aliejus. Viskas gerai išsukama. Į gautą masę įpilama citrinos sulčių, druskos, truputį šalto vandens. Padažas turi būti gana tirštas, kaip majonezas.
    Padažas paduodamas prie žuvies arba mėsos. Jis tinka ir prie daržovių salotų. Tik daržovių nereikia suvirti. Jos turi būti apykietės, supjaustytos kubeliais arba juostelėmis. Tokių salotų porcija su pakepinta duonos riekele — puikus užkandis.

    Kategorija: Prancūzija | Įkelta: Aukse (2008.06.25)
    Peržiūra: 1194
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!




    Kalendorius





    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1319
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 910
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 1
    Svečias 1
    Šiuo metu prisijungę 0


     

    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2021