Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Kinija [6]
Italija [9]
Prancūzija [4]
Graikija [1]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • RimantasS  2024.07.31
  • staukaskarolis  2024.07.28
  • sodybasvetaine  2023.12.28
  • developperhanane  2023.11.10
  • sebastiankr72  2023.10.30
  • karilekamo  2023.07.27
  • mariuspijunas  2023.06.28
  • edvinasum  2023.06.23
  • tylingotofoto  2023.05.16
  • airidask  2023.01.30

  • Narių statistika
    Iš viso
    7014
    Per mėnesį: 0
    Per savaitę: 0
    Vakar: 0
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Kulinarinė kelionė » Prancūzija

    Pietų Prancūzijos česnakų padažas
    • Česnakų skiltelės, 4 vienetai
    • Kiaušinio trynys, 1 vienetas
    • Aliejus - 250 ml
    • Druska - pagal skonį
    • Truputį citrinos sulčių
    • 1 šaukštelis vandens


    Į dubenėlyje sutrintus česnakus po truputį sudedamas trynys ir supilamas aliejus. Viskas gerai išsukama. Į gautą masę įpilama citrinos sulčių, druskos, truputį šalto vandens. Padažas turi būti gana tirštas, kaip majonezas.
    Padažas paduodamas prie žuvies arba mėsos. Jis tinka ir prie daržovių salotų. Tik daržovių nereikia suvirti. Jos turi būti apykietės, supjaustytos kubeliais arba juostelėmis. Tokių salotų porcija su pakepinta duonos riekele — puikus užkandis.

    Kategorija: Prancūzija | Įkelta: Aukse (2008.06.25)
    Peržiūra: 1484
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!




    Kalendorius





    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1320
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 912
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 6
    Svečias 6
    Šiuo metu prisijungę 0


     

    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2024