*Skardinė kondensuoto pieno *2 pakeliai sausainių *4 bananai *300ml grietinėlės *Pusė citrinos sulčių *4 šaukštai lydyto sviesto *Vaisiai papuošimui (mandarinai, melionai, ananasai ir panašiai) arba 50g šokolado
Karamelizuoti kondensuotą pieną: beveik dvi valandas pavirinti skardinę
kondensuoto pieno, kad jis sutirštėtų ir parustų. Pavirinus atvėsinti.
Sausainius sutrupinti, užpilti lydytu sviestu ir išmaišyti, tuomet
apšlakstyti pusės citrinos sultimis ir vėl išmaišyti. Trupinius sudėti
į apvalios tortams skirtos skardos apačią, šiek tiek viską suspausti ir
įdėti 20min. į šaldytuvą. Bananus supjaustyti griežinėliais ir
paskleisti ant atšaldyto sausaininio dugno. Ant viršaus užtepti
atvėsintą kondensuotą pieną ir viską atvėsinti šaldytuve dar 15min. Per
tą laiką suplakti grietinėlę ir užtepti ją ant atšaldyto torto.
Papuošti vaisiais arba tarkuotu šokoladu.