Aštrus ir egzotiškas azijietiškų makaronų patiekalas, kurio skonis kilo iš Lama salos.
2 porcijoms Jums reikės: 1. Azijietiškų makaronų; 2. Vištos krūtinėlių filė bei vištos širdelių (viso apie 300g.); 3. 5 česnako skiltelių; 4. Žvaigždėtųjų anyžių bei Kajeno pipirų; 5. Šiek tiek šviežių daržovių bei pievagrybių; 6. Aliejaus; 7. Kalendrų stiebelių ir sojų pupelių daigų papuošimui.
Kaip paruošti „Lama makaronus”?
Išverdame makaronus. WOK puode pakaitinam šiek tiek aliejaus, suberiame
vištieną ir vištų širdeles ir šiek tiek paskrudiname, tada beriame
česnaką ir jį paskrudiname taip pat, dedame Kajeno pipirus, daržoves ir
pievagrybius ir viską maišome. Dedame makaronus ir anyžius - jie
subalansuoja pipirų aštrumą. Tada pilame saldų sojų padažą, viską
išmaišome, šiek tiek pakaitiname - ir štai jums „Lama makaronai”.
eguru pataria Skrudindami įpilkite šiek tiek vandens, kad patiekalas nebūtų sausas.
Skanaus maisto guru Andy Hernandezas Fotografas ir „Woo” direktorius