Navigacija |
|
 |
Katalogas |
|
 |
Pranešimų lietus |
|
 |
Laisvalaikis |
|
 |
Tegu skamba muzika Tavo širdyje...
|
|
 |
Nusišypsok... |
|
 |
Komentarai |
|
 |
|
 | |  |
|
Skrudinti pievagrybiai
*100g pievagrybių (parinkite mažesnius, vienodo dydžio ) *50 g Parmezano sūrio *100 g džiūvėsėlių *1 kiaušinis *1 šaukštas sviesto
Pievagrybius
ne plaukite, o nuvalykite šlapiu popieriniu rankšluosčiu. Tada jie
išlieka aromatingesni, nepavandenija. Išplakite kiaušinį. Džiūvėsėlius
sumaišykite su tarkuotu parmezanu. Įkaitinkite likusį sviestą ir
apvolioję pievagrybius kiaušinyje bei džiūvėsėlių mišinyje greitai juos
apkepkite ant didesnės ugnies. Iškart patiekite į stalą.
Labai tinka kaip garnyras prie vištienos patiekalų.
|
Kategorija: Grybai | Įkelta: Aukse (2008.11.26)
|
Peržiūra: 1300
|
| |
 | |  |
|
|
Atvykote kaip: Svečias

Svečias
Malonu JUS čia matyti!
|
 |
Kalendorius |
|  |
Paieška |
|
 |
Draugai/Reklama
|
|
 |
Atsitiktinis straipsnis |
|  |
Įvertinimas |
|  |
Lankomumas |
|  |
Apklausa |
|
 |
Statistika |

Iš viso 1 Svečias 1 Šiuo metu prisijungę 0
|
 |
|