;">
Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Apie sveikatą [35]
Apie grožį [24]
Tarp mūsų mergaičių... [23]
Kulinarinės gudrybės [36]
ir visa kita, kas susiję su maistu,jo sudėtinėmis dalimis
Kaklaraiščio rišimas [5]
Sportas- geros savijautos šaltinis [14]
Vaikai - tai mūsų turtas [18]
Anglų kalbos pamokėlės [33]
Verti dėmesio straipsniai [7]
Išmintis pagal senolius [16]
Naudinga informacija [10]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • RimantasS  2024.07.31
  • staukaskarolis  2024.07.28
  • sodybasvetaine  2023.12.28
  • developperhanane  2023.11.10
  • sebastiankr72  2023.10.30
  • karilekamo  2023.07.27
  • mariuspijunas  2023.06.28
  • edvinasum  2023.06.23
  • tylingotofoto  2023.05.16
  • airidask  2023.01.30

  • Narių statistika
    Iš viso
    7014
    Per mėnesį: 0
    Per savaitę: 0
    Vakar: 0
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » 2008 » Liepa » 13 » Kam ne vieta šaldytuve?
    00:02
    Kam ne vieta šaldytuve?

    Ne visi produktai gerai išsilaiko žemoje temperatūroje.

           Taigi, į šaldytuvą nedėkite:

    • Uogienių, konservų, rūkytų mėsos gaminių. Jie puikiai laikosi kambario temperatūroje.
    • Šalčio nemėgsta bulvės, svogūnai, česnakai. Pomidorams taip pat geriau ant šaldytuvo, o ne jame.
    • Moliūgų, baklažanų, cukinijų. Jei norite baklažanus ilgiau išsaugoti, supjaustykite riekelėmis, suverkite ant siūlo ir išdžiovinę laikykite kaip grybus.
    • Tropinių vaisių - bananų, ananasų, kivių, mangų, vynuogių. Jie juk mėgsta šilumą. Persimonai ir granatai taip pat. Juos geriau laikyti kambario temperatūros sausoje vietoje suvyniotus į popierių.
    • Šaldytuvo nemėgsta šokoladas ir šokoladiniai saldainiai. Kai temperatūra žema ant šokolado atsiranda baltų apnašų - šokoladas "žilsta", o jeigu jis dar įpakuotas į polietileną, tai netruks ir supelyti.

           Tikri šaldytuvo "gyventojai":

    • mėsa, paukštiena, žuvis, pusfabrikačiai. Mėsa nemėgsta antrinio užšaldymo, o štai žuvis tokiomis sąlygomis puikiai adaptuojasi. Tačiau niekada neplaukite šviežios mėsos ar žuvies, jei ketinate šaldyti.
    Kategorija: Kulinarinės gudrybės | Peržiūra: 2468 | Įkelta: Aukse
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!




    Kalendorius
    «  Liepa 2008  »
    SPrATrKPnŠ
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031





    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1320
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 912
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 5
    Svečias 5
    Šiuo metu prisijungę 0


     

    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2024