*2-3 švieži agurkai, *2-3 skiltelės česnako, *1 šaukštas acto (9%), *1/2 šaukštelio cukraus, *1 šaukštas sojos padažo, *4 šaukštai saulėgražų aliejaus, *kario prieskonių, *imbiero,
*druskos,
*pipirų.
Agurką perpjauti išilgai pusiau ir kiekvieną pusę supjaustyti skersai dar į 2-3 dalis. Dedame žievele į viršų ir vertikaliomis linijomis įpjauname žievelę. Tada sudedame dubenį, pasūdome, įdedame pipirų, kario prieskonių, malto imbiero, įpilame acto, dedame pusę šaukštelio cukraus. Česnaką labai susmulkiname ir jį sudedame į agurkus, įpilame sojos padažo. Išmaišome ir paliekame pastovėti 10-20 min. Prieš patiekdami užpilame saulėgražų aliejumi
|