Mūsų skanūs receptukai
|
|
Gilė |
Data: Ketvirtadienis, 2009.06.25, 19:44 | Žinutė # 31 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.06.16
Grupė: Artimas Lygis:
Miestas:Kaunas
Žinutės: 1194
| |
PYRAGAS SU ŽUVIM. Žuvies file, šaldytos daržovės, fermentinis sūris, pievagrybiai, sluoksniuota bemielė tešla (pirkti tą, kur du lapeliai), prieskoniai, druska, krapiukai, petražolės. Sluoksniuotą bemielę tešlą (vieną lakštą) iškloti skardą, ant jos sudėti žuvies file gabaliukais, daržoves, pakepintus pievagrybius, sutarkuotą sūrį, pabarstyti mėgiamais prieskoniais, druskyte pabarstyti (jei reikia), krapiukais, petražolemis, užkloti kitu lakštu, gerai užlankstyti, užspausti kraštus ir kepti apie 60 min. Skanaus!
|
Atsijungęs |
| |
Gilė |
Data: Penktadienis, 2009.06.26, 09:44 | Žinutė # 32 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.06.16
Grupė: Artimas Lygis:
Miestas:Kaunas
Žinutės: 1194
| |
Žurnale "Moters savaitgalis" radau tokį neblogą receptuką, išbandžiau - patiko. Čia receptukas duotas, kai daug valgytojų, bet aš per pusę mažinau produktų kiekį. Taigi va, reikės: 1 kg. kiaulienos nugarinės, 400 gr. ferm.sūrio, 1,5 stiklinės aštraus pomidorų padažo, 2 kiaušiniai, stiklinė maltų džiuvėsių, marinuotų svogūnų,, aliejaus, druskos. Nugarinę supjaustyti 1,5 cm storio griežinėliais. Juos išmuškite, aptepkite pomidorų padažu ir 1 parą palikykite šaltai. Tada kepsnius pmirkykite pasūdytame kiaušinių plakinyje ir apvoliokite džiuvėsiuose. Kepkite karštame aliejuje. Iškepusius kepsnius sudėkite ant kepimo skardos, juos apdėliokite marinuotais svogūnų žiedais ir apibarstykite tarkuotu ferm.sūriu. Pašaukite į 200 laipsnių karščio orkaitę ir kepkite 15 min. Patiekite su gruzdintomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis. Skanaus
|
Atsijungęs |
| |
Gilė |
Data: Antradienis, 2009.06.30, 19:15 | Žinutė # 33 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.06.16
Grupė: Artimas Lygis:
Miestas:Kaunas
Žinutės: 1194
| |
Sveikos, labai paprasta receptuka parasysiu..Nuotrauka pasiskolinta is forumo, kur ir radau receptuka. FARSIRUOTOS BULVES VISTIENOS ODELESE. Nemazu bulviu tiek, kiek planuojate suvalgyti. Vistos odeliu tiek, kiek turite bulviu. 150 gr. rukytos sonines, 200 gr. paukstienos farso, druska, prieskoniai, dantu krapstukai. Bulves nulupam, perpjaunam perpus ir isskobiam vidu. Farsa suprieskoniuojam, smulkiai kubeliais supjaustom rukyta sonine ir sumaisom su farsu. Siuo idaru farsiruojame bulves ir puseles suglaudziam atgal, gaunasi kaip pilna bulve. Ja suvyniojam i suprieskoniuota vistienos odele ir susmeigiam dantu krapstuku, jei nesusmeigsit, tai odeles nuo bulves "pabegs". Dedame i orkaite, kepame apie valanda. Zinokit, labai skanu....
Paskutinį kartą redaguota Gilė - Antradienis, 2009.06.30, 19:16 |
Atsijungęs |
| |
Amforo |
Data: Ketvirtadienis, 2009.07.02, 09:45 | Žinutė # 34 |
Ištikimas
Registracijos data 2008.06.25
Grupė: Draugas Lygis:
Miestas:Lietuvos
Žinutės: 188
| |
Na, va, žadėtas receptukas Čeburėkai su kopūstais Darau paprasčiausią tešlą čeburėkams. Tik aš pilu šiltą vandenį. Tada jie man skanesni. Galima naudot Malsenos mišinį picai. Irgi labai skanu. Paliekam tešlą pastovėt, pridengę rankšluostuku. Tada pasiruošiam įdarą. Pakepinam svogūnus, morkas ir kopūstus. Dedam mėgstamų prieskonių. Mes mėgstam aštriau, tai naudoju pipiriukus, rytietiškus prieskonius (labai skanu MDH firmos Kitchen King, kažkada juos pirkdavom pas krišniukus, dabar jų ir RIMI randam ) . Dar ciberžolės įberiu (man šis prieskonis tinka visur, dėl gražios geltonos spalvos, ir į blynus, ir į troškinius ) Atvėsinu įdarą. Tada kočioju tešlą , pabarstant miltais, ir formuoju čeburėkus. Galus užspaudžiu šakute. Ir kepu įkaitintam aliejuj gilesnėj keptuvėj. Skanaus.
Paskutinį kartą redaguota Amforo - Ketvirtadienis, 2009.07.02, 09:46 |
Atsijungęs |
| |
INDRE-VENE |
Data: Ketvirtadienis, 2009.07.02, 12:47 | Žinutė # 35 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.03.24
Grupė: VIP lankytojas Lygis:
Žinutės: 2040
| |
na mes valgome kalakutienos krutinele KEPAM:supjaustom gabaliukais mazdaug(2cm.2cm.) isvaliojam dziuveseliuose ir dedame i keptuve sudeje i ja......... idedame taipat pajaustito batono gabaliuku bet nedaug tik kelis gabaliukus (2cm.2cm.) man su batonu keptas daug skanesnis na paskui galite batona su krutinele valgyti....jusu skonio reikalas ........ |
Atsijungęs |
| |
Gilė |
Data: Ketvirtadienis, 2009.07.02, 13:27 | Žinutė # 36 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.06.16
Grupė: Artimas Lygis:
Miestas:Kaunas
Žinutės: 1194
| |
Amforo, labai gundančiai skaitosi tavo čeburėkų receptukas. Įtraukiu į sąrašą, kuriuos ruošiuosi artimaiusiu laiku gaminti. **** Indule2323, o taip ir nesupratau, tik kalakuto krūtinėlė ir batonas? Jokio svogūno, jokio prieskonio? Tu paaiškink man, nesupratėlei...
|
Atsijungęs |
| |
INDRE-VENE |
Data: Ketvirtadienis, 2009.07.02, 16:04 | Žinutė # 37 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.03.24
Grupė: VIP lankytojas Lygis:
Žinutės: 2040
| |
nu krutinele gali isprieskoniuot pagal save kaip tu tiktai megsti as tai druskyte pipiriukus ir viskas nes nelabai megstu kitokiu......... na o batonui nieko nereikia.... as si recepta dievinu |
Atsijungęs |
| |
INDRE-VENE |
Data: Penktadienis, 2009.07.03, 11:51 | Žinutė # 38 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.03.24
Grupė: VIP lankytojas Lygis:
Žinutės: 2040
| |
IDARYTI POMIDORAI Reikes; pomidoru, fermentinio surio, kietai virtu kiausiniu, skilteles cesnako, majonezo, krapu, petrazoliu. pomidorus perpjauk pusiau,isimk minkstima.suri ir virtus kiausinius sutarkuok,smulkiai supjaustyk cesnaka,dek pora saukstu majonezo ir gerai ismaisyk.gauta mase dek i isskobtus pomidorus,ant virsaus uzbarstyk smulkiai supjaustytu krapu ir petrazoliu... SKANAUS! |
Atsijungęs |
| |
INDRE-VENE |
Data: Penktadienis, 2009.07.03, 12:01 | Žinutė # 39 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.03.24
Grupė: VIP lankytojas Lygis:
Žinutės: 2040
| |
VARSKECIAI Reikes: 200g. varskes, pakelio sausainiu, grietines. Sutarkuok sausaiius,sumaisyk juos su varske ir suminkyk tesla.Padaryk juostele ir supjaustik ja nedideliais gabaliukais.varskecius dar pavoliok i sausaininius miltus ir sudek i skarda.kepk orkaiteje,kol paruduos.valgyk su grietine. SKANAUS! |
Atsijungęs |
| |
raske |
Data: Trečiadienis, 2009.07.08, 13:49 | Žinutė # 40 |
Naujokas
Registracijos data 2009.07.08
Grupė: Narys Lygis:
Miestas:Aachen
Žinutės: 1
Apdovanojimai: 0 Lytis: Moteris
Įvertinimas
| |
Labai greitas ir skanus obuolių pyragas. Reikės: 1st. cukraus (galima ir mažiau) 1 st. miltų pakelis vanilinio cukraus 3 kiaušiniai keletas obuolių Eiga: Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakti. Supilti miltus ir vėl išplakti. Obuolius nulupti ir supjaustyti plonomis riekelėmis.Jeigu jie labai saldūs, galima apšlakstyti citrinos sultimis. Į riebalais ištepta skardą, po to pabarstytą miltais pilame 1-ą dalį tešlos. Ant viršaus labai galsutai, keletu sluoksnių suklojame obuolius. Ant viršaus užpilame likusią tešlą ir - į orkaitę. Kepu apie 175 temperatūroje apie pusvalandį. Skanaus.
Nėra kelių į laimę, kelias yra laimė. Dalai Lama XIV |
Atsijungęs |
| |
interi100 |
Data: Pirmadienis, 2009.07.20, 12:29 | Žinutė # 41 |
Neabejingas narys
Registracijos data 2009.07.18
Grupė: Lankytojas Lygis:
Miestas:zarasai
Žinutės: 32
Apdovanojimai: 3 Lytis: Moteris
Įvertinimas
| |
Quote (benitux) paprastai iškepu kepsnius, po to uždedu marinuoto ananaso gabalėlius ir uždedu sūrio, tada šildau kol išsilydo sūris o tian ne vistiena turetu buti???nes zinau panasus yra su vistiena
|
Atsijungęs |
| |
interi100 |
Data: Pirmadienis, 2009.07.20, 12:46 | Žinutė # 42 |
Neabejingas narys
Registracijos data 2009.07.18
Grupė: Lankytojas Lygis:
Miestas:zarasai
Žinutės: 32
Apdovanojimai: 3 Lytis: Moteris
Įvertinimas
| |
nu sis kelmas laaabai panasus is mano vestuviu tik tian da musmeriu buvo
|
Atsijungęs |
| |
interi100 |
Data: Pirmadienis, 2009.07.20, 13:06 | Žinutė # 43 |
Neabejingas narys
Registracijos data 2009.07.18
Grupė: Lankytojas Lygis:
Miestas:zarasai
Žinutės: 32
Apdovanojimai: 3 Lytis: Moteris
Įvertinimas
| |
nu va parsisiu ir asx man patinkanti salotu receptuka.CIA VIENAI PORCIJAI:Vienas vidutinis sviezias agurkas,vienas virtas burokelis,ir nazdaug 100-150g.dziovintu vaisiu.Agurka ir burokeli sutarkojam su stambia tarka,dziovintus vaisius smulkiai arba kaip jum patinka supjaustom,viska sumaisom.alivogiu alejaus.galit kam patinka su medum Labai skanu ipac jai laikotes dijetos.Man skanu :connie_49:
Paskutinį kartą redaguota interi100 - Pirmadienis, 2009.07.20, 13:07 |
Atsijungęs |
| |
Aukse |
Data: Pirmadienis, 2009.07.20, 22:04 | Žinutė # 44 |
Registracijos data 2008.05.22
Grupė: administratorius Lygis:
Miestas:Kaunas
Žinutės: 2754
| |
interi100, ačiū už receptuką... Būtinai paskanausiu |
Atsijungęs |
| |
Gilė |
Data: Penktadienis, 2009.07.24, 21:49 | Žinutė # 45 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.06.16
Grupė: Artimas Lygis:
Miestas:Kaunas
Žinutės: 1194
| |
Kadangi pririnkome daug voverusku, tai siandien jau valgeme. Recepta radau Delfyje. Patiko RYŽIŲ MIŠRAINĖ SU VOVERAITĖMIS: 1 stiklinė virtų voveraičių, 2 stiklinės virtų ryžių, 3 nedideli agurkai, 1 svogūnas, 2 pomidorai, 3 šaukštai majonezo, 2 šaukštai grietinės, druskos. Svogūną ir agurkus supjaustykite nedideliais kubeliais ir sumaišykite su ryžiais, voveraitėmis, majonezu bei grietine. Įberkite druskos ir dar kartą išmaišykite. Pomidorus supjaustykite griežinėliais ir juos išdėliokite salotinės kraštuose. Per vidurį sudėkite mišrainę.
|
Atsijungęs |
| |